onsdag 10 juni 2009

Wow tanken gör dig rik!

Jag har tidigare skrivit om detta med coaching och att denna plåga, coacherna alltså, dyker upp överallt och öser ur sig självklarheter som om de vore tänkta för första gången.
Och nu plats på scen för ytterligare en coaching nisch. Den mentale coachen. Jodå, ni hörde rätt, mental coaching. Det handlar om en Paul McKenna som menar på att vi ska tänka oss rika och är vi rika så blir vi automatiskt lyckliga på alla sätt och vis. Du kan läsa om det i Aftonbladet. Paul McKenna är tydligen redan jätterik. Om han nu blivit det på att skriva böcker om att tänka sig rik eller något annat förtäljer ej historien. Han har säkert tänkt sig rik, eller det måste han väl?
Jag vet inte jag. Jag har då tänkt att jag skulle gärna vara enormt rik men det har liksom inte slagit in än. Kanske jag inte tänkt till ordentligt, vad vet jag. Kanske borde jag göra som McKenna, skriva om det i stället och bli rik på det sättet?
Men i verkligheten följer jag nog i så fall Cornucopias råd och blir om inte rik så kanske mer stadd vid kassa?1 kommentar:

Murveln funderar sa...

Hett tips för att bli rik! Säg att du vill starta en fabrik för tillverkning av tegelpannor i Vuollerim. Du behöver endast 27 miljoner till projektet. Be Kent Ögren om pengarna, fixa pass och dra som en avlöning!
Obs! Detta baseras, till skillnad från vissa böcker, på en helt sann historia!
Skrid till handling broder och bli RIK!