onsdag 17 juni 2009

Facebookrektorn fick sluta

Jaha, rektorn som, kanske lite omdömeslöst, hade en profil på facebook där andra facebookvänner kunde se att han var med i diverse grupper med sexuell inriktning fick gå från jobbet. Full av moralpanik blev styrelsen för frigymnasiumet skitnödiga och fockade honom helt enkelt.
Visst är han omtyckt och betyder mycket för eleverna, säger VD:n Majvor Müller till Norrbottens-kuriren idag. Men hans (rektorns) syn på vad man får göra som privatperson skiljer sig från styrelsens.
Och därmed fick han gå.
Vilket jämra skitsnack. Eftersom media med sin höga moraliska svansföring börjat skriva, läs Nyheter24.se och på det Norrbottenskuriren, så blev man helt enkelt nervösa för att föräldrarna skulle ta eleverna från skolan.
Ja, hade jag ett barn som gick i den skolan skulle jag omedelbart flytta denne därifrån. Inte på grund av rektorns möjliga privata excesser utan styrelsens grumliga moraliska agerande.
Nä, den som i det här fallet borde sluta är reportern Johan Arvidsson. Hans artikel är utan tvekan ett lågvattenmärke inom journalistiken. Jag skäms över att vara i samma bransch som honom.
Utan att ens rodna insinuerar han i artikeln att rektorn för ett sexuellt utsvävande liv som påverkar eleverna i negativ riktning. Fy fan rent ut sagt! Hur kan han se sig själv i spegeln utan att må illa?
Jag blev ju förbannad över detta tidigare i veckan.
Och nu när då rektorn tvingats gå blir jag ännu mer förbannad.
Gör mig en tjänst. Läs gärna artikeln och bojkotta sedan Nyheter24.se för alltid!

1 kommentar:

Murveln funderar sa...

Jag har hela dagen idag försökt att bistå denne uthängde kränkta man/rektor, men förgäves. Mot dumhet står man sig slätt! Han är ett nytt offer för den bottenlösa usla journalistik som präglat Norrbottens-media de senaste 15 åren. Till 24:an vill jag bara säga: Kicka journalistynglet på stående fot! Innan han gör fler människor illa.
Till NK vill jag ställa en fråga bara. Försvann verkligen den riktiga journalistiken med Stig Enbom på slutet av 80-talet?
Sedan dess har ni nämligen bara dalat, både i upplaga och kvalité!
Man undrar ju...