måndag 8 juni 2009

PB-rättegång och ickejäv

Noterar att domaren i PB-rättegången inte var jävig och därför behöver inte rättegången tas om enligt tingsrätten i Stockholm. Ja, inte hade man väl väntat sig något annat. Vi pratar Sverige nu, detta ryggdunkarnas, nepotismens och vänskapskorruptionens förlovade land.
Det syns och märks att vårt rättssystem alltmer förlorar trovärdighet och mark i medborgarnas sinnen. Vem man än pratar med så suckas det i närmaste uppgivet när olika rättegångar kommer på tal. Något är fel, den saken är klar. Får återkomma i frågan.

Ingen lär väl ha undgått att Piratpartiet fick drygt 7 procent av rösterna i EU-valet och därmed är PP klara för Bryssel även om det råder en viss förvirring om hur många som får åka. En eller två spelar ingen roll, se upp därnere! Nu ska det röras om i grytan och förhoppningsvis få till samma diskussion där som här. Omvärlden är ju onekligen mycket intresserad. Yarr!

Framöver handlar det ju om riksdagsval och där gäller samma premisser som inför EU-valet. PP ska in men och det handlar om ett stort men, upplägget måste nog ändras lite grann. Tror att det politiska innehållet i budskapet måste breddas lite.


1 kommentar:

Murveln funderar sa...

Utan att kommentera själva sakfrågan så känns takterna från tingsrättens agerande igen. Vi minns väl båda en viss polismästare i Norrbotten som utredde sig själv! Alla blev "jätteförvånade" när han faktiskt friade sig själv och sin armé av smånazister som bla mordhotade radiojournaliter,forskade i journalisters källor mm. JK åtalade token sen!