måndag 15 juni 2009

Krafttag mot tung brottslighet!

Äntligen, tänkte jag för mig själv när jag hör i radio och läser i både SvD och Aftonbladet, att vårt rättssystem tar i med hårdhandskarna för att stävja den tunga kriminaliteten i vårt samhälle. Två specialåklagare och 15 extra poliser sätts in i jakten på.... trumvirvel... medborgare som fildelar!
Åhh, en sten har fallit från mitt bröst.
Är det inte fint så säg? Äntligen har man insett allvaret och prioriterar något som svenska folket länge har våndats över. Vad gör det att våldsmän, tjuvar och banditer härjar i det närmaste fritt.
Pfuii säger jag. Det är bara medias sensationslystna rapportering.
Eller att korruptionshärvor med internationella förgreningar utreds med hjälp av 1 åklagare och 1 polis som bloggen Juristens funderingar skriver om.
Regeringen Reinfeldt förnekar sig inte. Vad är det med gänget? Har de som mål att fullkomligt alienera hela svenska folket innan valet 2010?

Skolführern Jan Björklund gasar på och vill nu stoppa gymnasielever från att läsa upp sina betyg på KomVux om man misslyckats i skolan enligt SVT Rapport.
Men det är väl fint. Har ungjävlarna inte så mycket vett i huvudet att de inte läser när de går i skolan ska de väl inte ha en andra chans. Det säger sig ju självt. Argggh.
Alla vet vi ju att ungdomar ofta inte tänker så långt framåt eller har annat på agendan än skolbetyg just när det behövs. Då är det väl bra att kunna läsa upp i efterhand. Men icke säger Björklund. One shot thats all enligt honom. Ja, så är det ju ett slöseri med samhällets resurser säger han.
Heil Björklund säger jag.

Fast det kan ju gå till överdrift ibland förstås. En hel skolklass får underkänt. Haha. Det verkar som om motivationen saknats på grund av intagningssystemet till linjen. Så skolan får nog ta på sig skulden där.

2 kommentarer:

Murveln funderar sa...

Frågar du mig, vilket du givetsvis gör kära bandhund!? Så visar skämtet till skolminister precis den sida som Alliansen står för, och han gör det helt ogenerat. Det är så dom gör nu för tiden.
Han visar att klassamhället kommit för att stanna och att han jävlar i min lilla låda ska bli man(?) för att det består!
Arbetarungar ska börja jobba direkt efter grundskolan och inte låtsas vara belästa!
Basta och Heil Björklund!
Förtydligande: "Takpannefabriken" i Vuollerim som jag och Bandhunden raljerat över titt och tätt, har aldrig funnits,kommer aldrig att finnas och kostade faktiskt 27 miljoner kronor för Jokkmokks kommun. Detta är alltså inget påhitt från vår sidan utan sant!

Jan Öhlund sa...

Det fanns faktiskt en takpannefabrik, europas bästa, som stals av skurkarna och såldes till konkurrenterna.

Se http://www.janohlund.com