lördag 6 juni 2009

I morgon är det dags

Jäpp, precis som rubriken säger. I morgon är det dags, dags för EU-val. Gå och rösta. Själv har jag redan gjort det och en annan som även han har röstat är Aftonbladets Staffan Heimerson. Vad han röstade på? Jag kan säga att han steg ytterligare i min aktning när han förklarade sitt ställningstagande så här:

"Jag röstade på Piratpartiet därför att, inte trots att, det är ett enfrågeparti. En fråga, en enda, räcker för mig de kommande fem åren i Bryssel och Strasbourg. Frågan är: Internets frihet och vår personliga integritet".

Ni kan läsa hela hans lördagskrönika här. En mycket insiktsfull sådan i mitt tycke.

Det är ju lördag idag så man har lite halvmys och är inte alltför benägen att skälla. Därför nöjer jag mig med att lite lugnt konstatera att för Norrbottens del skulle det vara alldeles utmärkt om landstingsrådet Kent Ögren avgick.1 kommentar:

Murveln funderar sa...

Jag röstar också pga en enda fråga som ligger MIg varmt om hjärtat.
Vargens rätt att leva även i Sverige! Tokjäveln med toupén, A Carlgren, ligger uppenbarligen bara med hela styrelsen i Jägarförbundet, utom någon kvinnlig medlem(?)och har blivit inte bara öm i röven utan också hjärndöd av allt gökande!
Tillåta jakt på vår lilla vargstam SAMTIDIGT som man ska planetera in nya, dvs om samerna i Norrbotten låter dom leva! Sen NÄR bestämde renägarna över våra rovdjursstammar???
Carlgren är helt jävla galen och nu är Sverige anmält till EU för hans planer som strider mot alla konventioner som finns! Jag hoppas karlfan sväljer toupén när han sover och tvärdör...