torsdag 18 juni 2009

Facebookrektorn polisanmäler

Rektorn, som i en artikel kallats för sexfixerad, på en mindre seriös nyhetssajt, slår nu tillbaka och polisanmäler sajten för grov förtal. Inte en sekund för tidigt.
Killen blev av med jobbet när han blev karaktärsmördad av en oseriös journalist.
Rektorn har en profil på facebook och var med i några grupper med sexuell anknytning. Vad reportern i fråga inte nämnde i artikeln där bilder (med insinuant bildtext) visades upp, var:
a) Rektorn var med i 250 grupper på facebook vid tillfället, varav några med sexanknytning.
b) De så kallade sexbilderna var semesterfoton helt ryckta ur sitt sammanhang. För övrigt kan man publicera bilderna i Kyrkans Tidning utan att någon ens skulle höja ett ögonbryn.

Men, styrelsen för entreprenörsgymnasiet blev skitnödiga av artikelns hycklande dubbelmoral och tvingade rektorn att avgå.

Hoppas att han får ett rejält skadestånd så att:
1) det täpper igen käften på den oseriösa sajten i fråga
2) det täpper igen käften på den oseriösa journalisten och att han får gå.

Hoppas också att rektorn i fråga får tillbaka jobbet.

Har ju skrivit om detta tidigare så det är bara att scrolla ner sidan men om ni inte ids det så kan ni trycka här och här. Andra tycker också till om detta.

- - - - -
En som verkligen borde sluta är landstingsrådet i Norrbotten, Kent Ögren. Mannen som pratar om dialog med anställda och att ha en dialog med partners man skrivit kontrakt med men som sedan kör sitt eget race och bara kostar Landstinget pengar. Men varför bara tro mig på mitt ord. Andra kräver också Ögrens avgång.
- - - - -

2 kommentarer:

Murveln funderar sa...

"Kyrkans tidning", ha,ha,den var lika bra som sann! Det vi verkligen vill veta nu är vilket/vilka motiv tipsaren bakom skitartikeln hade? Jag är nu nästan övertygad om att det är någon som väldigt gärna ville ha rektorns jobb. Den som nu är tf, har sålt sitt företag i Luleå och står utan jobb. Förutom att vara ordförande i det företag som sparkade rektorn bums igår!
Say no more...
Ett kanonknäck för en riktig nyhetsreporter! Men såna finns inte i Norrbotten numera, eller?

Murveln funderar sa...

Angående Kent Ögren så kräver t o m jag hans avgång. Trorts att jag bor i Visby numera. Varför?
Jo, skriva kontrakt kan han göra, med gangsters, som svindlade skattebetalarna på 27 miljoner kronor!
Gissa om snubbarna skrattade hela väge till Schweits!
En sån snubbe ska inte ha med skattepengar att göra överhuvudtaget, eller?