fredag 12 juni 2009

Grupperingar i EU parlamentet och en gasledning

La domaine d'Anais (du hittar den nere i vänsterkolumnen bland de andra blogghänvisningarna) är en alldeles förträfflig blogg som du med fördel kan följa om du är intresserad av vad som händer i Frankrike och inom EU. Idag finns där en länk till en sida som håller koll på vad ledamöterna i EU-parlamentet håller på med.
När vi ändå håller på med sidhänvisningar så kan ni gott kolla in Youtube. Videon handlar om de inblandade i en gasledning förbi en icke helt okänd ö i Östersjön där politiker och diverse andra figurer anklagas för mutor i samband med tidigare nämnda gasledning.
Jag gillar inte att gasledningen dras förbi ön och det förvånar mig att inte media och andra på ön har protesterat mer. Men alla är väl förstås mutade upp till öronen. Håhåjaja, så det kan gå.

1 kommentar:

Murveln funderar sa...

Tyvärr har du nog rätt. Hur ska man annars förklara att media här på ön försöker att tiga ihjäl alla skandaler som har med gasledningen att göra?
Har skrivit mycket tufft om projektet och även raljerat en del, men inte fått någon reaktion från journalistkåren. Men att gotlänningarna rädda och oroliga råder ingen tvekan om. Det har jag fått bevisat många gånger!
Kör hårt du med så är vi två i alla fall!