tisdag 15 september 2009

Felparkerad norrman gör mig arg

Idag tänker jag skälla på något som gör mig så jävla förbannad och förmodligen kommer många av er att tänka, men för fan, Bandhunden, skaffa dig ett liv. Men se, det hjälper inte. Jag retar upp mig ändå.
Bara ett par andra grejer gör mig mer förbannad, bland annat när folk snor min parkeringsplats, men det ska jag återkomma till någon annan gång.
Det handlar visserligen om parkering men parkering inne på gården. Jaja, tänker ni, det är väl inte så farligt.
Jo, det är det!
Det handlar om kvalite´n på boendet. Det är inte tänkt att det skall parkeras bilar överhuvuddtaget där. Men likförbannat står den förbannade norrmannen där med sin bil, timmar i sträck. Och ändå har han en parkering inte ens 200 meter i från där han kan ställa biljäveln. Uppriktigt sagt verkar han vara dum i huvudet. Men man blir kanske det av steroider och av att lyfta tyngder. Vad vet jag?

Vad jag vet är att om jag velat ha min gårdutsikt full av bilar så hade jag tältat på parkeringsplatsen där alla andra parkerar.

Gång efter annan så smiter han iväg när securitas parkering kommer förbi så nog håller han utsikt. De måste ju vänta i typ 10 minuter innan de kan skriva en bot. Varför då inte bespara sig det besväret och parkera i garaget med en gång?

Argggghhh, nu går jag och ringer få se om Securitas hinner komma. Nähä han hann

2 kommentarer:

Murveln funderar sa...

Min något impulsiva kommentar blir givetvis: - SÄTT DIT DEN JÄVELN!!!
Eller mer fundersamt: - Tälta för fan!
Eller att det där är ett jävla ofog, precis som att ockupera gemensamma parkeringsplatser med avställda jävla lik till bilar! Har satt dit dom förr, och ska göra det igen! Gubbar i hatt utan ett liv ska man fan i mig inte leka med!!!

Eduronflux sa...

Jag försöker jag försöker