onsdag 23 december 2009

Önskelistan där Reinfeldt ångrar sig grymt

Dags att klämma fram en liten önskelista så här på sluttampen mot julafton. Inget stort eller märkvärdigt faktiskt utan bara en liten lista med en post bara faktiskt i all enkelhet.

1: Fredrik Reinfeldt kommer plötsligt på att han har fastnat i sitt tänkande sedan han var en okunnig yngling som aldrig haft ett riktigt arbete men ändå skrev sin famösa pamflett (jag vill inte kalla det en bok) "Det sovande folket" och i ett överraskande tal till svenska folket meddelar han att han:
a) avgår omedelbart och ber alla arbetslösa och sjuka om ursäkt.
b) sparkar alla i regeringen och meddelar: "från och med nu ska jag öpppna ögonen för verkligheten och överge min fascistiska modell arbetslinjen, jag ångrar mig grymt, förlåt mig svenska folket"
I bägge dessa scenarion meddelar även Reinfeldt att han inser att svenska folket kan tänka självt och att landets väg ur krisen inte är att skapa kadrar av lågutbildade ungdomar som ska jobba för skulor utan vägen är mera grundforskning, mera utbildning och att grunden för ett välmående land är att man har en regering som respekterar folket, litar på det och inte övervakar det i parti och minut.

Oj, jag kom på att detta aldrig kommer att infrias, tja det var ju en önskelista men jag hoppas verkligen att svenska folket kommer till sans och röstar bort denna fruktansvärda regering nästa år som sedan sitt intåg till taburetterna har fått mig att gå i taket i medeltal varannan dag.
Det är en regering med en ledare som anser att vi (svenska folket) är mentalt handikappade och bara har förakt till övers för oss.
Det är och jag har sagt det förut, en ministär som är ond, ja just det, ond. En sorts krypande ondska som sakta smyger sig över oss till dess att det är försent. Sanna mina ord.

Nå , nog med skäll, även en bandhund firar Jul så från mig till er som följer min blogg en riktigt God Jul.
Till min hustru säger jag God Jul och min kärlek till dig är gränslös. Det räcker bra även om civilisationen skulle krackelera runt om oss :)

1 kommentar:

Rose-Marie Sandelius sa...

håller med dig älskade make....
Reinfeldt är en farlig man ...speciellt för svaga människor som inte bidrar som han säger.

Alla borde läsa "det sovande folket" så kanske dom förstår vad Reinfeldt har för syn på människor och samhället och vad han vill åstadkomma

GOD JUL älskade make :)