fredag 4 december 2009

Förbjud miljötalibaner och ordet klimatsmart, jag skiter i miljön

Jag blir så jävla trött på alla miljötalibaner. Ärligt.
Vart man än vänder sig sig, öppnar en tidning, slår på radion, eller ser på TV så nog fan finns där en miljötaliban som beskäftigt bräker ur sig: Har du handlat klimatsmart, har du tankat klimatsmart i bilen, har du gjort ditten och datten på ett klimatsmart sätt?

Men för bövelen kan inte någon förbjuda ordet. Jag blir galen snart.
Klimatet tas som intäkt för vilket jäkla vanvettigt påhitt som helst. Förbjud det, minska på det. Har du torkat dig i röven på ett klimatsmart sätt, inte det? Då ska vi lägga på en liten miljöskatt på det så ska du snart se att du blir...just det..klimatsmart där bak också...
Gnnnnnnnngggg!
Kan inte någon tala om för alla dessa miljödårar att vi i Sverige är åtta (8!) miljoner människor av Europas 495!. Vad vi gör eller inte gör har ingen som helst betydelse.

Och bara för att jag nu skrivit detta så kommer någon miljötaliban att skrika:
-Men vad fan tänker du inte på klimatet?
-Näe, jag skiter snart i det jävla klimatet för ni har tjatat sönder mitt engagemang. Jag har sopsorterat sedan sjuttiotalet men jag börjar snart ge upp. Ni har totalt förstört mitt intresse för det här och det på grund av fel anledning. Det är inte koldioxiden som förstör vårt väder och planet. Det är den ohämmade nedskräpandet som gör det och allt skit som slängs både på landbacken och till sjöss och inte korna som andas ut koldioxid och skiter ut metan eller något annat lika dumt!

Fast det finns en sorts koldioxid jag skulle vilja få bort och det är den som kommer ut när alla miljötalibaner öppnar käften. Stäng igen!
Ni vill backa in i framtiden med era jävla vindsnurror. Men gör det då men inte får ni hjälp av mig!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad bra, det var månadens ;)
Totalsågning av alla moralkärringar som gnetar om miljön hela tiden... förstår att du flippar tillslut xD

Anonym sa...

Hehe... det är mina takter ;-)

Dugg sa...

Är också hjärtligt trött på det ordet. MEN vi är faktiskt NIO miljoner i Sverige!

Eduronflux sa...

Självklart Dugg, slarvigt som tusan av mig :) 9 miljoner är vi ju..får skylla på att vi var 8 i så många år att det etsade in sig i hjärnbarken

Anonym sa...

Ok, men vad gör just DU för miljön och klimatet? Det är det som är viktigast! Skyll aldrig på någon annan - man måste börja med sig själv! Ha en bra dag!