fredag 22 maj 2009

Valfusk och forum för healingskadade

Läser och hör till min fasa att man på vissa orter dumpar Piratpartiets valsedlar efter dagens slut och att man dessutom i vissa fall antingen täcker över dem eller lägger valsedlarna på undanskymd plats i vallokalen. Fruktansvärt. Sådana fasoner hör hemma i diktaturer och inte i en demokrati. Daniel Nyström heter en kille som tom filmat detta beteende, ligger på youtube. Word säger jag bara. Men vad kan man vänta egentligen i ett land som släpper igenom saker som IPRED, FRA och annat skamlöst i lagväg. Så hade man inte tidigare bestämt sig för att rösta Pirat så hade man ta mig tusan gjort det efter detta bara för att djävlas.
Det har ju varit mycket snack om upphovsrätt och annat, länkar här till en mycket sansad syn på patent och annat av en uppfinnare. Sedan har vi Teledatalagring för dummies. Bra sammanfattande text.
Piratpartiets ledare, Rick Falkvinge har en utmärkt debattartikel om vad partiet vill nu och i framtiden.
- - - - - - - - - - - -
Och där släpper vi EU valet en stund och ägnar oss åt annat. Jag har ägnat substantiell tid åt att försöka få igång ett forum som handlar om och för människor som har drabbats av olika problem i samband med new age relaterade aktiviteter, eller som man kan läsa i inledningstexten: Healingforum, forum för dig som drabbats av problem i samband med healing, meditation, yoga eller liknande verksamhet. Forumets hela url är som följer: http://jadawin.myhood.se/tryme2/index.php
Om ni undrar varför jag skriver ut det så här så är det ett oblygt försök att promota forumet både för er som eventuellt läser detta och för Googles robotar som hittills inte visat något intresse. Det här med att det är så enkelt att starta ett forum med hjälp att färdiga templat är inte så lätt. Fan, forumen är inte färdiggjorda på något sätt. Databasen är färdig och platsen likaså men sedan. Jag har då läst phpBB forum dedicerade till forumbyggares hjälp tills ögona blött. Det är inte lätt. Det säger jag med emfas. En gång till. Det är inte lätt.
- - - - - - - -
Visst ja, höll på att glömma: För övrigt anser jag att landstingrådet i Norrbotten, Kent Ögren, bör avgå. Han har kostat oss skattebetalare nog nu.

6 kommentarer:

Murveln funderar sa...

Skandal detta med valsedlarna. MEN, jag skulle gärna se att detta görs i nästa års riksdagsval när det gäller den politiska ohyra som nu låtsas vara helt rumsrena, trots rena rasistiska åsikter!
Tyvärr verkar många svenskar ha gått på denna propaganda. Jag hoppas och tror att det första talmannen inte behöver göra efter valet nästa år är att ringa Anticimex!
Vem fan är Kent Ögren förresten???

Eduronflux sa...

Hahahaha vem är Kent Ögren...hahaha..du skojar med mig aprillo...

Murveln funderar sa...

Å nej. För du kan inte mena det fd kommunalrådet i Jokkokk som hivade iväg 27 miljoner till två bedragare som sa att de skulle bygga en takpanne-fabrik där? Detta trots att en reporter i en artikelserie bevisat att det handlade om lurendrejare av värsta slaget. han belönades för övrigt för artikelserien.
Inte menar du väl det stolpskottet va?

Murveln funderar sa...

Ps. Ingen fabrik byggdes ska väl tillägas.
Ds

Eduronflux sa...

Jodå det stolpskottet handlar det om...han har ju handhaft "tvätteriaffären" på bästa sätt som kostade landstinget ett antal miljoner plus andra vidlyftiga affärer. En dyr kille.

Murveln funderar sa...

Klart som korvspad att jag vet vem fan Ögren är. Ville bara få en chans att offentligt få basunera ut hans dundertavla i Jokkmokk INNAN han blev befordrad(!)
Vem som helst annars hade fått sparken samt skadestånd på vartenda öre...
När han skulle försöka nyktra till dög inte Norrbottens bästa/dyraste behandlingshem heller. Nä, han skulle för skattepengar vara sin månad på landets dyraste plejs i skåne, där bland annat Schyman har klippkort!
Dyr kille som sagt...