Men vad fan är det för något? Nej, jag tänker inte grotta ner mig i beskrivningar hur man framställer skiten för det vet jag. Jag menar bara, vem behöver en sådan produkt?
Vanlig grädde håller alldeles utmärkt tack även i rumstemperatur. i. flera. dagar!
Vi behöver inte extra hållbar grädde.
Har ni någon gång försökt vispa upp den? Jag har och det är skvatt omöjligt att få den fluffig och fin. Efter en halvtimme med elvispen på turbofart börjar den skumma till sig lite. Man blir svettig och armvek bara att hålla i vispen. Tänk om man inte hade en sådan och blev tvungen att vispa för hand. Om inte ligamenten blir skadade för livet så vet inte jag.
Det blev aldrig vispad grädde till tårtan exempelvis. Huga.
Så, Arla, Norrmejerier och allt vad ni heter. Lägg ner denna produkt.
3 kommentarer:
Det är bara som du håller på att bli gammal, Rude. Unga människor vispar den lätt som en plätt! :o)
Hahaha du har rätt :)
Utmärkt analys broder. Men såsom varande en gammal hederlig Temla så vet du att grädde kan man aldrig vara nog försiktig med. Jag råder dig att fortsättningen bara använda vispgrädde i 5 dl förpackning. Det ska vara hög fetthalt och ska den "fluffa till sig" bara man visar vispen för den!
Det är kalorierna som gör´t!!!
Skicka en kommentar