lördag 20 mars 2010

Avgå Beatrice Ask

Kan bara instämma i vad allt fler kräver:
Avgå Beatrice Ask!
För var och en utrustad med omdömesgill hjärna torde det vara ett självklart krav som numera inte ens behöver motiveras.
NU är det ju inte bara jag som kräver detta fler före mig har gjort detsamma, exempel följer:

Vill ni stämma in i talkören och har en blogg eller så gå till den översta, Scaber Nestor's (ja, eller länken till vänster här haha) och rita in ert namn och blogg där :)

Jag skulle ju kunna ställa samma avgångskrav till landstingsrådet i Norrbotten, Kent Ögren, men det gör jag inte denna gång för det rör sig om två olika saker i och för sig. I det förstnämnda fallet handlar det om bottenlös dumhet och inkompetens i det andra om megalomani och inkompetens...men vänta...
Vad tusan jag kräver bägges avgång, ju snabbare desto bättre :)

4 kommentarer:

kulturbloggen sa...

Vi håller med:
Ask måste avgå.
http://kulturbloggen.com/?p=18774

Ulrika Ring sa...

Vi kanske kan kalla Beatrice Ask för "madame Mim" du vet den där skvatt galna häxan i Disneyfilmen "Svärdet i Stenen". Häxan som for omkring och böjde alla regler helt efter sitt eget huvud och humör?

...och bara för att vara korrekt och inte lämna utrymme för någon "jag-tar-poäng-på-andras-idioti" dvs Herr Bodström, så kan vi kalla honom för Voldemort. Alternativet till Ask är i dagsläget Bodström.

Och om någon tror han är bättre så... ja han kanske inte uttalar sig lika katastrofalt offentligt, men innehållsmässigt är han lika illa...

Eduronflux sa...

haha bra namnförslag där :) och vad gäller Bodström håller jag helt med

Dwight sa...

Jag vet inte riktigt. Jag tycker att det är alldeles för lätt för politikerna; "Ta ditt ansvar och avgå" får dom höra hela tiden... Det är inte att ta sitt ansvar, det är att smita undan.

"Nu tar du och sätter igång med att ordna upp det här sattyget du ställt till med, annars tar fan hem dig", är något dom borde få höra betydligt oftare.

Dwight