tisdag 16 februari 2010

Svacka

För er som undrar (läser någon överhuvudtaget det jag skriver?) över att jag inte petat ner några åsikter eller funderingar på ett tag kan jag avslöja att jag är i en liten skrivsvacka. Det vill säga, det är tomt, jag orkar inte kommentera, bli upprörd eller på annat sätt meddela mig med omvärlden medelst bloggning. Det är som att det är tomt i skrivreservoaren.
Så är det. Jag återkommer lite närmare längre fram. Det brukar faktiskt lösa sig när man skrivit ner att man har svårigheter att komma till skott.
Det är alltså helt enkelt så att man har en liten släng av psykopati eller hur man nu ska tolka det att man inte upprörs över något eller nu tar jag nog i. Visst blir man berörd, fan. Kalla tog ju guld igår. Nog reagerade man på det. Se där, nu börjar det lösa sig. Blir nog något lite längre fram, idag? Imorgon? Den som läser får se :)

2 kommentarer:

Murveln funderar sa...

Känner så väl igen symptomen broder. Jag skriver numera enbart när jag har ett specifikt ämne som berör mig och engagerar mig väldigt mycket, eller för att möjligen(?) kunna påverka skeenden och folks uppfattning. Du har nog laddat bössan rejält nu och brakar på med en svärm vassa krönikor vad det lider!

Eduronflux sa...

hehe, tack för stödet :)