söndag 14 december 2008

Rädda Norrbotten och Landstinget

Alternativen för att rädda Norrbotten och Landstinget är att antingen:

a) Kent Ögren avgår

b) Ken Ögren sparkas

c) Kent Ögren försvinner genom ett svart hål

För min del kvittar det vilken av alternativen som slår in bara Kent Ögren försvinner från den politiska kartan

Karln är en katastrof och jag fattar inte att han får finnas kvar i den socialdemokratiska gruppen överhuvudtaget. Fast var skulle han får jobb någonstans? Jag menar med dom kvalifikationerna.

Vem skulle anställa en person på dessa premisser: Hej, jag är en före detta alkis med noll koll på ekonomi men en jävel på att manipulera och har ingen som helst verklighetsförankring. Hurra! Dig anställer vi på fläcken. Skulle inte tro det va?

Och nu vill han dessutom spä på sin icke försumbara lön och makt genom att ivrigt heja på en ny regionindelning. Hjälp, nu är karln ute för att rasera hela Norrlands ekonomi. Kan han inte hejdas på något sätt? Jag bara undrar

För inte handlar det om att det på något sätt ska bli bättre för Norrbottens del trots att både herr Ögren och andra makthungriga socialdemokrater (Karl Petersen huka dig!) vill slå i oss att vi skulle få mer att säga till om och att bli en röst att räkna med. Det räcker ju med att se hur herr Ögren domderar och härjar med landstinget och vår sjukvård för att se att hur det skulle sluta. Inte en läkare och sjukhusplats norr om Luleå och knappt det.

1 kommentar:

Murveln spekulerar sa...

Äntligen!
En rutinerad journalist granskar händelserna i Norrbotten. Som dessutom har de referensramar som behövs för att sätta in saker och ting i dess rätta skeende. Fan, vad jag saknat det där!
Angående herr(?) Ögren så finns inte mycket att tilägga. Jo, som kommunalråd i Jokkmokk gav han bort 27 miljoner till två skurkar som bygga en takpannefabrik! Trots att NSD:s Danne Larsson avslöjat skurkarna i reportage han sedan prisbelönades för!
DET är herr(?) Ögren i ett nötskal det!
Kör hårt broder!