söndag 13 mars 2011

Regeringen anmäld

Ilska kan göra mycket, ilska kan göra så att man blir handlingskraftig. Men det kan också bli så att man blir helt handlingsförlamad av ilska. Så har det då varit i mitt fall. Tvärnit vad det gäller bloggande och annat skrivande.
Ja, jag har ju varit i stort sett förbannad ända sedan 2006 då ett rövargäng, med avsikt att plundra vårt land och befolkning, kom till makten.
Men att vara förbannad är en sak. En glödande ilska som gör en oförmögen att handla är inte bra. Men när man varje dag antingen läser om i tidningar, hör på radio eller ser på TV vad kryptofascisterna Reinfeldt och Borg, hela regeringen förresten, har hittat på just den dagen kan man inte annat än att brinna. Brinna av ilska, av frustration, av sorg över vad rövarbandet gör mot sjuka och svaga människor i vårt samhälle. När de omsorgsfullt river ner varje uns av skydd som är till för just de svaga och sjuka.
Då är det roligt att för en gångs skull få läsa något som gläder och får mig att skriva för första gången på länge.
Regeringen har blivit anmäld till Förvaltningrätten av en herre som heter Thomas Ek. Hela anmälan kan du läsa om här. I stort sett går den ut på att regeringen med finansminister Borg i spetsen har förfarit bedrägligt med försäkringskassan och de pengar vi betalt in till den.
Ek säger också att han är beredd att föra frågan vidare till EU-domstolen. Go Ek go!
Missade ni länken i texten så hittar ni den här igen.